Блогъри са организирали драг състезание между “заредени кросоувъри Lamborghini Urus и BMW

...
Блогъри са организирали драг състезание между “заредени кросоувъри Lamborghini Urus и BMW
Коментари Харесай

Битката на титаните: BMW X7 срещу Lamborghini Urus, кой ще победи ВИДЕО

Блогъри са организирали драг съревнование сред “заредени ” кросоувъри Lamborghini Urus и BMW X7 M60i. Видеоклипът е оповестен в канала Carwow в YouTube.

Въпреки че и двата модела са оповестени за спортни кросоувъри, те се разграничават доста в метода си. BMW X7 има три реда седалки и е насочен към комфорта, до момента в който Lamborghini Urus е създаден с акцент върху бързото шофиране.

Lamborghini Urus се задвижва от 4,0-литров V8 мотор с два турбокомпресора, мощ 650 к.с. и 850 Nm въртящ миг. Кросоувърът може да форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 3,4 секунди, а оптималната му скорост е 306 км/ч.

BMW X7 M60i се предлага с 4,4-литров V8 мотор с два турбокомпресора и електромотор, които обезпечават 530 к.с. и 750 Nm въртящ миг. Моделът форсира от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди и развива оптималната скорост от 209 км/ч.

Въпреки забележителната разлика в мощността BMW X7 M60i започва съвсем толкоз добре, колкото и Lamborghini Urus. И двата кросоувъра показват отлично ускоряване от място.

По-близо до финалната линия на 1/4 миля Lamborghini Urus поема водачеството, оставяйки BMW X7 M60i зад себе си. Разликата обаче не е толкоз огромна, колкото са очаквали блогърите.

В надпреварата на 1/2 миля Lamborghini Urus съумява да се откъсне още повече от своя противник. Разликата в оптималната скорост на кросоувърите е решаващият фактор. 

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР